Hi! Ik ben Sanne Achenbach

INSTAGRAMMER & BLOGGER

Ik ben 30 jaar en ik woon samen met mijn lieve man Nout (31) in Enschede. Mijn roots liggen in Fryslân. Daar ben ik geboren en opgegroeid. Toen ik 20 jaar was, ging ik op kamers in Zwolle. Geweldige tijd beleefd, en, ook niet geheel onbelangrijk, die leuke Nout ontmoet.

In mijn studentenkamer merkte ik al dat ik het graag leuk en gezellig wilde op mijn eigen plekje. Toen zat ik nog in mijn rood/roze tijdperk, dus je kan je voorstellen hoe ‘girly’ mijn studentenhok eruit zag.

In 2012 kreeg ik een baan in de gehandicaptenzorg en ben ik verhuisd naar Twente. Terwijl Nout nog in Zwolle bleef wonen, vanwege zijn studie, belandde ik in een studio. Heel klein, maar wel alles voor mezelf. Na een aantal jaar in een studentenhuis was dat al een hele grote vooruitgang!
Dit was nog steeds niet de plek, waar ik mezelf kon uitleven op het gebied van interieur. Dus dan maar bij vriendinnen thuis aan de slag, want mijn handen jeukten.

In mei 2015 was het dan ein-de-lijk zover, Nout en ik gingen samenwonen. Ons eerste echte huisje samen!
Het is een appartement met twee verdiepingen en een ruim balkon (op het zuiden!). Eindelijk kon ik mij uitleven op het gebied van interieur.

Inmiddels wonen we alweer in ons volgende huis. Een hoekwoning in de wijk Laares in Enschede!

Sinds oktober 2016 ben ik actief op Instagram met @lille.hus. Oh my… Wat een ontdekking is dat! Er ging een wereld voor mij open. Iets wat ik het liefste doe, binnenkijken bij mensen, kan ik nu gewoon vanaf de bank doen. Halleluja! Naast dat ik er zelf heel veel inspiratie op doe, hoop ik mensen ook te inspireren met mijn eigen interieur.

Daarvoor wil ik ook deze blog gebruiken. Het delen van leuke tips, DIY en inspiratie geven aan mijn volgers!

Veel leesplezier!

Liefs,
Sanne

×