DIY; Van groentepotje naar lichthouder

DIY; Van groentepotje naar lichthouder

Nu de dagen weer wat korter worden en de avonden weer wat langer, gaan de kaarsjes weer aan hier in huis. Zo kwam ook de DIY ‘Ontstopkandelaar’ weer uit de kast. Wat een succes was dat, echt mega leuk al die reacties van jullie!

Voor deze DIY blijf ik dan ook in dezelfde sfeer. Nu is het alleen geen kandelaar, maar een waxinelichthouder. Ik ben echt groot fan van makkelijke DIY. Er moet niet van alles en nog wat  nodig zijn en het liefst moet het ook in middagje af kunnen zijn. Of zelfs nog sneller! Ik ben op zich wel creatief, maar er zijn grenzen. Leuk hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Dat bewijst ook weer deze DIY.  Het is namelijk in minder dan 30 minuten klaar. Ik word daar dus heel blij van!

Zin om het zelf te proberen? Lees gauw verder, ik leg hier precies uit hoe simpel en leuk het is!

Wat heb je nodig

 

 

  • Glazen potje
  • Spuitverf (kleur naar keuze)
  • Tape
  • waxinelichtjes

Stap 1

 

 

Allereerst verwijder je de etiketten van het potje, zodat je een schoon glazen potje over houdt. Vervolgens ga je met de tape rond het potje.  Druk het goed aan, zodat de verf er niet onderdoor druipt.

Stap 2

 

 

Zoek een plek waar je vrij uit kan spuiten. Ga het potje rond en zorg dat alles goed bedekt is met de verf. Wacht tot het droog is en doe dit dan nog een keer voor een goed dekkend resultaat.

Stap 3

 

Zodra de verf droog is, kun je voorzichtig de tape er weer aftrekken.

Stap 4

Het enige wat je nu nog moet is het waxinelichtje in het potje doen en tadaaa; zie daar jouw zelfgemaakte waxinelichthouder.

 

TIP: mocht er nou verf zitten op plekken waar het niet hoort; gebruik nagellak-remover om het weg te halen!

Ga jij ‘m maken?!
Heel veel succes en plezier met het maken!

Liefs,
Sanne

 

You may also Like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×