Budgetproof en in stijl op reis met jouw baby

Budgetproof en in stijl op reis met jouw baby

Zodra je zwanger bent, komen er allerlei lijstjes op je af. Van alles wat er op die lijstjes staat, betekent niet dat je alles nieuw hoeft te kopen. Juist de grote en duurdere dingen, zoals autostoeltje en kinderwagen, kun je veel goedkoper scoren!

In dit blog vertel ik hoe je straks stijlvol op reis kan met jouw baby en geheel budgetproof!

Tweede kans

Marktplaats, Facebook, kringlopen, allemaal plekken waar spullen een tweede kansje krijgen. De mooiste kinderwagens en autostoeltjes worden daar verkocht. Je kan alles nieuw kopen, maar in principe ligt je baby er maar relatief kort in. De tweedehands spullen die worden aangeboden zijn daarom vaak nog zo goed als nieuw!

Mijn kinderwagen van Joolz (met alles erop en eraan) kocht ik via Facebook voor maar 120 euro en ziet er nog supermooi uit! Ook het autostoeltje van maxicozi kocht ik via marktplaats, voor maar 30  euro, dat noem ik nog eens een koopje.

Eigen draai eraan geven

Nu je flink bespaard hebt op de aanschaf van deze (normaal gesproken) duurdere producten, kun je in de styling iets meer uitgeven en het je helemaal eigen maken.  Met deze producten van het merk Baby’s Only heb ik het autostoeltje helemaal in het nieuw gestoken:


En tadaa; een helemaal hip autostoeltje is het geworden. En met dat frisse wit ook heel geschikt in de zomer!

Om de look helemaal compleet te maken heb ik ook nog een bijpassende Mombag en een verschoonmatje van Baby’s Only erbij.

Zo kan ik straks helemaal in stijl op pad met mijn baby!

Op de website van baby’s only vind je nog veel meer leuke producten. Zo heb ik ook nog dit leuke wieglaken en ledikantlaken. Ze hebben beide een gebreid beige biesje. Zo schattig! Het wieglaken kun je trouwens ook heel goed gebruiken voor in de kinderwagen.

Koop jij alle spulletjes voor de baby nieuw of ook tweedehands?

Liefs, Sanne

* Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Baby’s Only. 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Volg mij hier op Facebook

Volg mij hier op Instagram

×