Standard – Full Width Version

Voor en na foto’s; Een jaar in ons koophuis!

Voor en na foto’s; Een jaar in ons koophuis!

Daar zaten we dan, met z’n tweeën in de lege woonkamer van ons nieuwe huis. Nout en ik hadden nét de sleutel gekregen en waren druk aan het fantaseren over hoe het allemaal zal gaan worden. Met nog steeds dat onwerkelijke gevoel: is dit nu ons huis? Ik vond dit zo’n bijzonder moment. Dit was op 1 februari 2019, vandaag precies een jaar geleden. In dit blog wil ik jullie laten zien wat wij in een jaar al hebben gedaan,...

Kersttafel dekken in thema Black and Gold

Kersttafel dekken in thema Black and Gold

Nog een paar dagen en dan is het zover, KERST! De gezelligste tijd van het jaar. Met familie, vrienden, cadeautjes en natuurlijk heel veel eten!
In dit blog vertel ik jullie hoe ik deze tafel heb omgetoverd tot een sfeervolle kersttafel. Als je dit ziet, wil je gelijk aanschuiven toch?! Thema kiezen

Zoals je kan zien, is mijn thema zwart met goud. Ik ben helemaal fan van deze combi en past ook bij de rest van ons interieur! Het is goed om...

Monstera stekken; De meest gestelde vragen!

Monstera stekken; De meest gestelde vragen!

In dit blog kun je lezen HOE je de plant ‘Monstera’ moet stekken. Maar als je dit hebt gedaan, wat moet je daarna doen?!  Naar aanleiding van mijn blog, kreeg ik veel vragen. Ik geef antwoord op jullie meest gestelde vragen.

Hoe vaak ververs je het water?

Dit is wel de meest gestelde vraag, denk ik. Het is belangrijk om regelmatig het water te verversen. Wat is dat, regelmatig? Zo’n 1 x in de 2 weken is prima. Ook als...

DIY; Budget loungehoek

DIY; Budget loungehoek

Ben jij 100 procent tevreden met je tuin? Vast niet. De meeste tuintjes hebben ‘loze hoekjes’ of plekken waar je voor je gevoel niets mee kunt. Goed nieuws: voor een zacht prijsje kun je binnen no time een nieuwe favoriete plek creëren. Ook als je niet veel ruimte hebt. Kijk mee hoe ik dat heb gedaan!

Dit is het basismateriaal: een oud, muf kippenhok. Tenminste, dat was het ooit. Nu is het… net niets. Het idee is om er een loungehoek...

Geur in je interieur!

Geur in je interieur!

Wie houdt er nu niet van heerlijke geuren in huis? Denk aan de geur van versgebakken appeltaart, brownies of schoon wasgoed. Je kunt je huis ook lekker laten ruiken zonder continu een appeltaart te bakken of je wasgoed verspreid op te hangen. Namelijk doormiddel van zakjes, stokjes, zeepjes en natuurlijk kaarsjes, waarvan het laatste mijn favoriet is. Ik wil  jullie dan ook graag in dit blog vertellen over mijn twee  favoriete geurkaarsen!

Eerder vond ik het niet wat, geurkaarsen. Die...

Ze bestaan; Begrijpelijke boeken over fotografie!

Ze bestaan; Begrijpelijke boeken over fotografie!

Altijd al heb ik fotograferen leuk gevonden, maar nooit echte stappen in ondernomen. Nu met al die mooie plaatjes op Instagram, begon het weer te kriebelen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gewoon eentje gekocht! Sinds december 2017 ben ik in het bezit van een spiegelreflexcamera.

Fotograferen is moeilijker dan ik dacht. Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden zijn met een camera. Zodra je je gaat verdiepen in het vak fotografie, worden...

×